Týdenní menu

POLEDNÍ MENU 14. 1. 2020 – 17. 1. 2020 v čase 11:00 - 15:00


ÚTERÝ 14. 1. 2020
Polévka: Francouzská cibulová
1. 100 g Přírodní vepřový řízek, dušená rýže 89,-
2. 100 g Kuřecí Cordon Bleu, vařené brambory, okurka 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovaným tuňákem, dresing 99,-
4. 150 g Flank steak, domácí hranolky, dijonská omáčka 139,-

STŘEDA 15. 1. 2020
Polévka: Hovězí s nudlemi
1. 150 g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarka 89,-
2. 300 g Špagety s masovou směsí sypané sýrem 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovaným tuňákem, dresing 99,-
4. 150 g Flank steak, domácí hranolky, dijonská omáčka 139,-

ČTVRTEK 16. 1. 2020
Polévka: Fazolová
1. 100 g Kuřecí kung-pao, dušená rýže 89,-
2. 100 g Hovězí guláš, houskový knedlík 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovaným tuňákem, dresing 99,-
4. 150 g Flank steak, domácí hranolky, dijonská omáčka 139,-

PÁTEK 17. 1. 2020
Polévka: Ruský boršč
1. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 89,-
2. 100 g Smažená vepřová kotleta, bramborový salát 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovaným tuňákem, dresing 99,-
4. 150 g Flank steak, domácí hranolky, dijonská omáčka 139,-



Gramáž masa uvedena v syrovém stavu. Informace o alergenech na vyžádání u obsluhy.
Cena menu bez polévky se nemění. Na stravenky vracíme do 5 Kč.