Týdenní menu

POLEDNÍ MENU 18. 2. 2020 – 21. 2. 2020 v čase 11:00 - 15:00

ÚTERÝ 18. 2. 2020
Polévka: Kmínová s vejci
1. 100 g Kuřecí Cordon bleu, šťouchané brambory 89,-
2. 100 g Vepřová kotleta na pepři, dušená rýže 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovanou panenkou 99,-
4. 150 g Smažený telecí řízek, bramborová kaše, citrón 139,-

STŘEDA 19. 2. 2020
Polévka: Drůbeží s nudlemi
1. 150 g Vepřový vrabec, dušené zelí, houskový knedlík 89,-
2. 300 g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurka 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovanou panenkou 99,-
4. 150 g Smažený telecí řízek, bramborová kaše, citrón 139,-

ČTVRTEK 20. 2. 2020
Polévka: Brokolicový krém
1. 100 g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže 89,-
2. 150 g Čevapčiči, vařené brambory, okurka 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovanou panenkou 99,-
4. 150 g Smažený telecí řízek, bramborová kaše, citrón 139,-

PÁTEK 21. 2. 2020
Polévka: Frankfurtská s párkem
1. 420 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 89,-
2. 100 g Krůtí prso v sýrovém těstíčku, vařené brambory s máslem 89,-
3. 300 g Zeleninový salát s grilovanou panenkou 99,-
4. 150 g Smažený telecí řízek, bramborová kaše, citrón 139,-


Gramáž masa uvedena v syrovém stavu. Informace o alergenech na vyžádání u obsluhy.
Cena menu bez polévky se nemění. Na stravenky vracíme do 5 Kč.